Meniu Blog

Pasi de montaj pentru suportii de bicicleta cu prindere pe haion

2687 Views 0 Liked

Suportii de bicicleta pe haion reprezinta o solutie rapida, usoara si eficienta atunci cand vine vorba de transportul bicicletelor tale pana la destinatia dorita. Acest tip de suport se monteaza foarte usor pe partea din spate a autoturismelor mai exact pe haionul acestora.

Daca masina ta nu are, din fabricatie, haion trebuie sa optezi pentru un alt model de suport deoarece montajul fortat si necorespunzator nu este indicat. Totodata, noi nu iti recomandam sa nu fortezi acest montaj deoarece iti risti bicicletele, masina si chiar si viata celorlalti participanti la trafic daca suportul nu este montat corect. 

Inainte de a monta suportul pe haionul masinii ar fi util daca l-ai curata. E important ca suprafetele de contact ale suportului sa aiba aderenta cat mai sporita cu geamul masinii.

Pe deasupra e important ca inainte sa iti montezi suportul pe masina sa respecti sarcina maxima de incarcare a acestuia. Vei gasi specificatiile producatorului Menabo pentru suportii pe haion. De ce e important sa respecti aceasta sarcina maxima? 

Orice depasire a valorii indicate ar putea sa duca la deteriorarea haionului, distrugerea suportului, a bicicletelor sau in cazuri extrem de speciale depasirea capacitatii maxime de transport poate desprinde suportul de pe masina.

Asigura-te totodata ca masina ta este compatibila cu suportul pe care l-ai ales. In general suportii cu prindere pe haion vor avea din dotare pe langa clemele si tampoanele din cauciuc si un set de chingi de sustinere pe care e musai sa le atasezi de autoturism asa cum se specifica si in instructiunile de montaj. 

In legatura cu modalitatile de prindere si atasare ale suportului multi traiesc cu impresia ca acestea nu vor face fata greutatii sau sarcinii de transport. Cu toate acestea, suportii de bicicleta cu prindere pe haion de la Menabo sunt certificati TUV test si City Crash. Aceste certificari reprezinta garantia cu care producatorul Menabo se obliga sa ofere siguranta in transport atunci cand tu iti vei transporta bicicletele montate in suport. 

Suportii de bicicleta cu prindere pe haion reprezinta o solutie rapida si usoara de a-ti transporta bicicletele. Pe deasupra acest model de suport de bicicleta este usor de depozitat in momentele in care nu il folosesti.

Pentru orice fel de intrebari legate de compatibilitate sau montaj te rugam sa ne contactezi direct pe site sau poti veni la noi in showroom. Ne poti gasi pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, Bucuresti, zona Piata Alba Iulia, depoul Dudesti.

Leave a comment