Meniu Blog

Cum sa ti alegi suportul de schi si snowboard potrivit

91 Views 0 Liked

Sezonul de schiat abia se pregateste sa inceapa. Anul acesta e momentul sa te echipezi corespunzator pentru calatoria la partie. Asa ca in acest articol iti vom prezenta cea mai buna metoda prin care iti vei alege suportul schi sau suportul snowboard potrivit. Varianta in care vei transporta echipamentul cu tine in masina nu este una corecta. In plus exista riscul ca procedand in acest fel sa te expui unui risc major. Orice impact sau frana brusca pot transforma schiurile sau placile de snowboard in pericole pentru tine sau ceilalti din habitaclul masinii.

In principiu cel mai bun criteriu pentru a-ti alege un suport schi sau suport snowboard potrivit este capacitatea de transport a acestuia. Apoi, inainte de a alege un astfel de accesoriu auto gandeste-te cate schiuri sau cate placi snowboard vrei de fapt sa transporti.

Modele de suport schi si suport snowboard

Suporturile pentru schiuri si snowboard sunt impartite in mai multe modele si categorii. In general cel mai bun criteriu de diferentiere intre acestea este modelul de instalare si tipul de prindere pe masina.

Astfel, e important sa cunosti faptul ca suporturile pot fi:

- Suport schi si snowboard cu prindere pe bare transversale

- Suport schi si snowboard cu prindere magnetica

- Suport schi si snowboard cu prindere pe carligul de remorcare

Cum se monteaza un suport schi si snowboard?

In functie de tipul de prindere pe care suportul il are vei urma anumiti pasi spre un montaj corect si eficient. Pentru suporturile cu prindere pe bare transversale te vei asigura in primul rand ca prinderea suportului este compatibila cu modelul de bare transversale.

Exista suporturi schi cu prindere pe bare auto care au prinderi tip T, iar acestea sunt compatibile doar cu barele auto ce dispun de canal pe care acea prindere T va fi inserata. Totodata, pe piata exista si suporturi pe bare care au prindere tip U, iar in acest caz prinderea respectiva vine atasata prin exteriorul barelor transversale.

In ceea ce priveste suporturile cu prindere magnetica montajul acestora este unul foarte simplu. Nu ai nevoie de chei speciale sau imbusi. Pentru aceste modele de suporturi montajul presupune doar atasarea acestora cu manetul din dotare de plafonul masinii. Cu toate acestea, inainte de a-ti alege un astfel de suport trebuie sa te asiguri ca masina ta nu are un plafon diferit.

Practic suporturile cu prindere magnetica nu sunt compatibile cu autoturisme:

-  Cu plafon panoramic

-  Cu plafon din sticla sau trapa retractabila

-  Cu plafon ce prezinta striatii sau denivelari

Suporturile cu prindere pe carligul de remorcare sunt destul de intuitive atunci cand vine vorba de montaj. Unele pot avea maneta speciala de prindere pe nuca carligului, in timp ce altele se vor monta pe carlig folosin sistemul clasic prin insurubare. Un avantaj important al acestor suporturi este capacitatea mare de transport de care dispun.

Suportul de schi si snowboard la oferta de Black Friday 

Iarna aceasta ne-am gandit sa-ti pregatim oferte speciale pentru suporturile schi si snowboard. Cu ocazia Black Friday 2021 reducem preturile cu pana la -15%. Asa ca urmareste site-ul nostru in intervalul 12 – 14 noiembrie pentru a descoperi cele mai bune preturi pentru: 

-  Suport schi si snowboard cu prindere pe bare transversale

-  Suport schi si snowboard cu prindere magnetica

-  Suporti schi si snowboard cu prindere pe carligul de remorcare

Pentru detalii si informatii in plus ne poti contacta la numarul de telefon XXXX sau ne poti vizita showroom-ul. Magazinul Suportbicicleta.ro se afla pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, Bucuresti, zona Piata Alba Iulia. 

Leave a comment