Meniu Blog

Suportul schi si snowboard, accesoriul potrivit pentru sezonul de schiat

78 Views 0 Liked

Venirea iernii se traduce intr-un nou sezon de schiat fie ca esti fan snowboarding fie ca preferi sa folosesti schiurile pe partie. Ca in fiecare an e foarte important sa iti pregatesti echipamentul sporturilor de iarna din timp. Acest lucru inseamna si ca vei fi nevoit sa te gandesti in ce fel iti vei transporta schiurile sau placa de snowboard pana la partie. Stim ca exista tot soiul de variante in care multi prefera sa-si inghesuie schiurile sau placile cu ei in masina. Cu toate acestea noi nu te sfatuim sa procedezi in acest fel deoarece te expui unor riscuri. Mai exact, exista sansa ca la orice franare sau impact schiurile si placile tale sa raneasca ceilalti oameni din masina sau chiar pe tine.

Sfatul nostru este ca atunci cand pleci inspre partie sa folosesti un suport schi sau un suport snowboard cu care sa-ti transporti echipamentul. In acest fel vei avea grija atat de schiuri cat si de tine.

Ce sunt suporturile schi si snowboard?

Acestea reprezinta accesorii auto care iti asigura si iti protejeaza schiurile sau placa de snowboard pe tot parcursul drumului spre partie. Suportul de schi si snowboard se ataseaza direct de autoturism prin diverse sisteme de prindere. Astfel e important de stiu ca exista mai multe tipuri de suport schi si snowboard dupa cum urmeaza:

- Suport schi si snowboard cu prindere magnetica

- Suport schi si snowboard cu prindere pe bare transversale

- Suport schi si snowboard cu prindere pe carligul de remorcare

Cum sa imi aleg suportul schi si snowboard potrivit? 

Pentru a putea stabili ce suport schi si snowboard este cel potrivit pentru tine este important sa pleci de la o singura idee: utilitatea! Fiecare dintre noi alege sa mearga la schiat sau snowboarding in felul sau. Asa ca, atunci cand iti alegi un astfel de accesoriu auto trebuie sa te gandesti cate schiuri sau cate placi de snowboard vrei sa transporti.  

Totodata, e important sa iei in calcul si felul in care vei monta suportul pe masina cu care calatoresti. Tipul de prindere al suportului conteaza. Daca ai deja bare transversale montate pe masina vei opta pentru un suport ce se ataseaza de acestea.

In cazul in care masina nu are bare auto vei putea folosi un suport ce are prinderi magnetice si se fixeaza direct pe plafonul autoturismului cu ajutor magnetilor puternici. Cu toate acestea pentru a putea folosi un astfel de suport masina ta nu trebuie sa aiba plafon panoramic, plafon cu striatii sau trapa retractabila. Suporturile schi si snowboard magnetice nu sunt compatibile cu astfel de suporturi.

O alta varianta de suport care s-ar putea sa te ajute este cea cu prindere pe carligul de remorcare al masinii. In general suporturile cu astfel de prinderi pot transporta un volum mare de echipament.  

Suportul de schi si snowboard la oferta de Black Friday 

Iarna aceasta ne-am gandit sa-ti pregatim oferte speciale pentru suporturile schi si snowboard. Cu ocazia Black Friday 2021 reducem preturile cu pana la -15%. Asa ca urmareste site-ul nostru in intervalul 12 – 14 noiembrie pentru a descoperi cele mai bune preturi pentru: 

- Suport schi si snowboard cu prindere pe bare transversale

- Suport schi si snowboard cu prindere magnetica

- Suporti schi si snowboard cu prindere pe carligul de remorcare

Pentru detalii si informatii in plus ne poti contacta la numarul de telefon XXXX sau ne poti vizita showroom-ul. Magazinul Suportbicicleta.ro se afla pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, Bucuresti, zona Piata Alba Iulia.

Leave a comment