Meniu Blog

Suport schi si snowboard Ski Pass Magnum cu prindere pe carligul de remorcare

88 Views 0 Liked

Sezonul de schiat si snowboarding s-a intors si tu trebuie sa te pregatesti din timp daca vrei sa ajungi si anul acesta pe partie. Indiferent daca esti pasionat de schiat sau te dai in vant dupa snowboarding sezonul acesta trebuie sa te pregatesti temeinic pentru aventurile la munte. Cum iti vei transporta echipamentul pana pe partie? Daca ai de gand sa iti depozitezi schiurile sau placile de snowboard in masina noi te sfatuim totusi sa nu procedezi in acest fel deoarece te expui unui risc mare de accidentare. La orice impact minor sau franare brusca schiurile sau placile te pot rani pe tine sau pe ceilalti aflati in masina. Asa ca, cea mai buna solutie in acest caz este sa-ti iei un suport de schiuri sau snowboard-uri care sa-ti ideplineasca toate nevoile pentru acest sezon de schiat.

In acest articol iti vom prezenta suportul de schiuri si snowboard Fabbri Ski Pass Magnum cu prindere pe carligul de remorcare al autoturismului. Cu ajutorul acestui suport vei putea sa duci cu tine la partie 6 perechi de schiuri sau 3 perechi de schiurii si doua placi de snowboard, ori 4 placi de snowboard.

Suportul Fabbri este foarte util si foarte incapator pentru cei care merg in grup mare catre partie, indiferent ca sunt pasionati de schiat sau snowboarding. 

Cum se monteaza suportul de schi si snowboard Fabbri Ski Pass Magnum 

Fabbri Ski Pass Magnum se monteaza direct pe carligul de remorcare al masinii. Asa ca e foarte important ca inainte sa alegi sa folosesti acest suport sa te asiguri ca autoturismul tau are un carlig de remorcare in stare buna de functionare. In plus, asigura-te ca masina are si o priza electrica functionala. Aceasta se va cupla la suport si va alimenta stopurile suportului Fabbri.

Dupa cum am precizat Fabbri Ski Pass se monteaza direct pe carligul de remorcare al masinii folosind maneta speciala de prindere a acestuia. Dupa ce ai fixat suportul pe nuca carligului cupleaza priza masinii cu priza suportului. Trebuie sa ai in vedere ca suportul Fabbri functioneaza cu o priza de 13 pini. 

Dupa ce ai montat suportul pe carlig asigura-te ca a ramas in pozitie fixa. Apoi aseaza schiurile sau placile de snowboard in lacasurile speciale ale acestuia si asigura-te ca acestea sunt aflate in punct fix si asigurate de sistemul de inchidere al suportului. Pentru o securizare in plus suportul produs de Fabbri dispune si de inchideri pe baza de cheie care actioneaza si ca sistem antifurt eficient.

Inainte de a pleca la drum asigura-te ca stopurile suportului functioneaza. Un avantaj mare al acestui suport este constituit de functia de rabatare a acestuia. Aceasta functie este gandita pentru a-ti usura tie sarcina atunci cand incarci sau descarci echipamentul de schiat.

De ce sa optez pentru suportul Fabbri Ski Pass Magnum?

Suportul Fabbri este o alegere perfecta pentru cei care aleg sa mearga in grup mare catre partie deoarece cu acesta poti transporta un numar mare de schiuri sa placi de snowboard. Cu Fabbri Ski Pass Magnum poti transporta 6 perechi de schiuri sau 3 perechi de schiurii si doua placi de snowboard, ori 4 placi de snowboard. 

Suportul Fabbri dispune de antifurt atat pentru suport in sine cat si pentru intreg echipamentul pe care-l transporti. In plus acesta are si functie de rabatare integrata in asa fel incat sa poti avea acces usor la portbagajul sau haionul autovehiculului. 

La capitolul siguranta suportul Ski Pass este testat, omologat si certificate City Crash Test. Acest lucru certifica faptul ca suportul Fabbri este un accesoriu auto sigur si usor de folosit.

Contacteaza-ne pentru detalii si informatii in plus

Pentru a-ti alege un suport de schiuri sau un suport de snowboard noi te putem ajuta cu sfaturi si consiliere. Ne poti contacta la numarul de telefon 0786 036 818. Totodata, ne poti vizita showroom-ul aflat in Bucuresti pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, zona Piata Alba Iulia.

Leave a comment