Meniu Blog

Suport schi Fabbri Kolumbus Deluxe cu prindere magnetica

194 Views 0 Liked

Iarna asta iti pregatesti schiurile pentru distractia de pe partie, dar musai iti alegi un suport de schiuri cu care sa-ti poti transporta echipamentul in siguranta la munte. Sporturile de iarna necesita pregatire temeinica de fiecare data cand te-ai decis sa pornesti catre partie. De fiecare data sfatuim ca orice impatimit al sporturilor de iarna sa nu apeleze la ,,artificii” atunci cand vine vorba de transportul schiurilor sau snowboard-urilor in drumul catre munte.

Mai exact, ne referim la practica inghesuirii schiurilor sau a snowboardurilor in masina alaturi de pasageri. Aceasta practica este una foarte periculoasa. De ce? Pentru ca la orice forma de impact sau franare brusca schiurile si snowboard-urile se te pot rani pe tine sau pe ceilalti pasageri din masina. Tocmai de aceea sfatuim ca de fiecare data cand pleci catre partie sa iti alegi un suport de schiuri potrivit nevoilor tale. 

In acest articol iti vom prezenta suportul de schiuri Fabbri Kolumbus Deluxe cu prindere magnetica pe plafonul autoturismului. Suportul Fabbri este un accesoriu auto foarte util, dar si versatil pentru cei care sunt pasionati de sporturile de iarna. Folosind suportul de schiuri Fabbri vei putea sa transporti doua perechi de schiuri in completa siguranta. 

Cum se monteaza suportul de schiuri Fabbri Kolumbus Deluxe?

Suportul de schiuri Fabbri Kolumbus Deluxe este dotat cu sistem de prindere magnetic. Acest lucru inseamna ca pentru a-l monta pe masina ta nu ai nevoie de chei speciale. Astfel, Fabbri Kolumbus Deluxe se ataseaza direct de plafonul autovehiculului cu ajutorul magnetilor din dotare.

Trebuie sa ai in vedere atunci cand instalezi suportul ca acesta este plasat in mod corect pe masina, iar schiurile stau in pozitie corecta si dreapta. Dupa ce ai asezat suportul pe masina vei plasa perechile de schiuri in lacasurile speciale ale lui Fabbri Kolumbus Deluxe.

Securizarea schiurilor se face inchizand suportul cu ajutorul cheilor primite in pachet. Inainte de a pleca la drum asigura-te ca suportul se afla in pozitie fixa, iar schiurile sunt si ele in punct fix si sigur.

Suportul de schiuri produs de Fabbri are si sisteme antifurt integrate atat pentru suport in sine cat si pentru schiurile pe care le transporti. Fabbri Kolumbus cantareste 9 kilograme.

Inainte de a alege sa folosesti suportul Kolumbus asigura-te ca acesta este compatibil cu masina ta. Fabbri Kolumbus cu prindere magnetica nu poate fi instalat pe autovehiculele care au:

-  Plafon cu striatii sau denivelari

-  Plafon panoramic din sticla

-  Plafon cu trapa retractabila din sticla

 De ce sa aleg acest suport schi? 

Suportul de schiuri Fabbri Kolumbus Deluxe este un suport versatil si usor de folosit. In plus acest accesoriu auto este foarte util pentru cei care nu vor sa piarda foarte mult timp atunci cand vine vorba de montarea acestuia pe masina. Faptul ca suportul Fabbri dispune de prindere magnetica si nu este nevoie de alte chei speciale pentru montaj il face un accesoriu foarte util pentru pasionatii sporturilor de iarna.

Sistemele antifurt ale acestuia reprezinta un mare avantaj deoarece echipamentul tau va fi intotdeauna in siguranta pe tot parcursul drumului, chiar si atunci cand alegi sa faci un popas in drumul spre munte. Iin plus, Fabbri Kolumbus este testat, omologat si certificate TUV test si City Crash Test.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Pentru detalii in plus despre Kolumbus Deluxe, dar si pentru sfaturi sau consiliere cu privire la alegerea unui suport schi potrivit ne poti contacta la numarul de telefon 0786 036 818. Totodata, ne poti vizita si showroom-ul Suportbicicleta.ro aflat in Bucuresti pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, zona Piata Alba Iulia.

Leave a comment