Meniu Blog

Suport schi si snowboard Fabbri Husky cu prindere magnetica

117 Views 0 Liked

Daca iarna asta ti-ai facut planuri sa mergi la schiat sau snowboarding e timpul sa te gandesti si cum iti vei transporta echipamentul in siguranta pana la partie. Sporturile de iarna trebuie pregatite din timp si felul in care iti vei pregati echipamentul poate face diferenta in calatoria spre munte. Ca de fiecare data sfatul nostru este sa nu cauti sa ,,trisezi” atunci cand vorbim despre transportul schiurilor sau al placilor de snowboard. Daca alegi sa transporti aceste echipamente cu tine in masina te expui unui mare risc. De ce? Deoarece la orice mic impact sau franare brusca schiurile sau placile de snowboard te pot rani pe tine sau pe pasagerii din masina.

In acest articol iti vom prezenta suportul de schi si snowboard Fabbri Husky cu prindere magnetica pe plafonul masinii. Cu ajutorul lui Fabbri Husky poti transporta cu tine la partie 3 perechi de schiuri sau doua placi de snowboard in siguranta. Fabbri Husky este un suport versatil ce se poate folosi atunci cand pleci la munte impreuna cu prietenii sau familia, montajul acestuia fiind unul simplu si rapid. 

Cum se monteaza suportul schi si snowboard Fabbri Husky?

Fabbri Husky are prindere magnetica ceea ce inseamna ca pentru a-l monta pe masina ta trebuie doar sa asezi suportul pe plafonul autoturismului in pozitia corecta. Husky dispune de un magnet foarte puternic care va ramane prins in pozitie fixa si va mentine schiurile sau placile de snowboard in siguranta pe tot parcursul transportului. Dupa ce ai plasat suportul pe plafonul masinii vei deschide suportul folosind cheile primiite in pachet si vei plasa schiurile sau placile de snowboard conform instructiunilor. 

Suportul se incuie inapoi dupa ce ai pus echipamentul pe el si esti gata de drum. Zona de incarcare a suportului Fabbri Husky este de 34 de centimetri. Asa ca inainte de a-l alege trebuie sa te asiguri ca se potriveste cu echipamentul tau.

In plus, trebuie sa ai in vedere faptul ca Husky nu este compatibil cu autoturismele care au:

- Plafon panoramic din sticla

- Plafon cu striatii sau denivelari

- Plafon cu trapa din sticla

De ce sa aleg suportul schi si snowboard Fabbri Husky?  

Exista o multitudine de modele de suporturi pentru echipamentul sport de iarna, dar alegand sa folosesti Fabbri Husky vei avea parte de un suport schi si snowboard foarte versatil care se monteaza rapid si usor. Prinderea magnetica a acestuia iti permite sa pui suportul pe masina foarte usor nefiind nevoie de alte chei in plus. 

Cu acest suport vei putea transporta un numar mare de schiuri sau snowboard-uri ceea ce inseamna ca vei putea sa pleci la schiat cu prietenii sau familia. Fabbri Husky este dotat si cu sisteme antifurt in asa fel incat echipamentul tau sa fie in siguranta. 

Pe deasupra, suportul Fabbri este dotat si cu sisteme de protectie pentru autoturism. Mai exact fiecare suprafata de contact a suportului cu masina este acoperita cu material din plastic si cauciuc pentru a nu zgaria sau deterioara caroseria autovehiculului.

Fabbri Husky este testat, omologat si certificate TUV Test. 

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Daca ai nevoie de sfaturi sau consiliere cu privire la ce fel de suport schi ori snowboard sa-ti alegi noi te putem ajuta. Ne poti vizita showroom-ul aflat in Bucuresti, pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, zona Piata Alba Iulia.

Totodata, ne poti suna si la numarul de telefon 0786 036 818.

Leave a comment