Meniu Blog

Suport schi si snowboard Fabbri Aluski & Board cu prindere pe bare transversale

129 Views 0 Liked

Sporturile de iarna intra iara in sfera ta de interes, iar pregatirile pentru schiat sau snowboarding trebuie facute temeinic. Daca te-ai pregatit sa pleci inspre partie asigura-te ca si echipamentul tau este transportat in siguranta. Pentru a avea parte de o calatorie placuta si pentru a-ti proteja echipamentul de schiat te sfatuim sa folosesti un suport schi, respectiv un suport snownoard, pe masura echipamentului tau. In acest articol iti vom vorbi despre suportul pentru schiuri si snowboard Fabbri Aluski, un accesoriu auto musai de avut atunci cand drumurile tale duc la munte.

Fabbri Aluski este un suport versatil ce poate transporta atat schiuri cat si placi de snowboard. Mai exact, cu acesta poti duce cu tine la partie fie 4 perechi de schiuri fie doua placi de snowboard in completa siguranta. Suportul Fabbri are o suprafata de incarcare de 46 de centimetri, iar inainte sa alegi sa-l folosesti sa te asiguri ca aceasta suprafata de incarcare se potriveste cu echipamentul tau de schiat. 

Cum se monteaza suportul de schi si snowboard Fabbri Aluski? 

Suportul Aluski se monteaza direct pe barele transversale ale autoturismului tau. Daca nu ai bare transversale montate pe masina te sfatuim sa iti dotezi mai intai autovehiculul cu acesta si apoi sa folosesti suportul Fabbri. 

Practic Fabbri Aluski se fixeaza pe canalele barelor transversale prin intermediul sistemului de prindere tip T de 20 de milimetri. Sistemul T gliseaza direct pe canalul barelor transversale. Este foarte important ca suportul Fabbri sa fie compatibil cu barele auto pe care le-ai montate pe masina. Dupa ce ai glisat suportul pe canalele barelor transversale cu ajutorul imbusului din pachet vei strange suruburile T-urilor pana la punctul in care suportul de schi se afla in punct fix si nu se misca.

Fabbri Aluski se monteaza rapid si usor fara a fi nevoie de chei speciale sau operatiuni in plus.

De ce sa aleg suportul de schi si snowboard Fabbri Aluski? 

Exista o multitudine de motive pentru care Fabbri Aluski este o alegere buna pentru tine atunci cand te pregatesti sa mergi la schiat. In primul rand Aluski te ajuta sa transporti in siguranta un numar mare de echipamente precum schiuri sau placi de snowboard. Cu acest suport vei putea aduce cu tine la partie patru perechi de schiuri sau doua placi de snowboard. 

Montajul suportului Aluski se face rapid si usor in doar cativa pasi. In plus nu ai nevoie de chesti speciale pentru a duce la bun sfarsit procesul de montaj. Pe deasupra, Fabbri Aluski vine dotat cu sisteme antifurt integrate.

In primul rand sistem antifurt pentru suport in sine. Iar asta inseamna ca poti lasa suportul nesupravegheat daca faci vreun popas in drum spre munte. In al doilea rand, suportul Fabbri este dotat si cu sistem antifurt pentru echipamentul de schiat, un avantaj major daca popasurile sunt dese si nu vrei sa stai cu grija schiurilor sau a placilor de snowboard.

Suportul de schi si snowboard Fabbri este un accesoriu auto sigur deoarece este testat, omologat si certificat TUV Test. Asta inseamna ca nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la motivele de siguranta ale acestuia. Echipamentul tau este intotdeauna in siguranta si gata de folosit atunci cand ai ajuns la destinatie. 

 Contacteaza Suportbicicleta.ro pentru informatii in plus!

Sporturile de iarna si echipamentele necesare trebuie pregatite si ingijite din timp. Daca ai nevoie de sfaturi sau consiliere cu privire la ce fel de suport schi sau ce suport snowboard sa-ti alegi noi te putem ajuta. Contacteaza-ne pentru detalii si informatii la 0786 036 818. Ne poti vizita showroom-ul aflat in Bucuresti pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, in zona Piata Alba Iulia.

 

 

Leave a comment