Meniu Blog

Suport schi si snowboard Fabbri Ellisse Ski & Board cu prindere magnetica

119 Views 0 Liked

Pentru sezonul de iarna cu totii ne dorim sa mergem la schiat sau la snowboarding, iar aventurile pe partie sunt o activitate distractiva atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Indiferent ca esti fan al schiurilor sau ca te dai in vant dupa snowboarding atunci cand pleci spre munte trebuie sa-ti pregatesti si echipamentul pe care ureaza sa-l folosesti. Cum altfel poti sa te pregatesti mai bine de schiat ori snowboarding decat folosind un suport dedicat echipamentului tau?

Desi o practica frecventa este inghesuirea schiurilor sau a snowboardurilor in masina noi va sfatuim sa nu apelati la astfel de artificii. In primul rand ca acest lucru este foarte riscant pentru cei aflati in masina. La orice franare brusca sau impact minor schurile sau snowboard-urile se pot transforma in obiecte periculoase pentru pasageri. Cea mai buna alegere este sa folositi un suport de schiuri sau un suport de snowboard dedicate. In acest fel te protejezi si pe tine, dar si echipamentul pe care-l folosesti la munte.

In acest articol iti vom descrie si iti vom prezenta suportul de schi si snowoard Fabbri Ellisse Ski & Board, un accesoriu auto foarte util pentru cei care sunt pasionati de schiat sau snowboarding. Acest suport este destinat atat celor care merg frecvent la partie iarna, dar si celor care au o frecventa mai redusa in cazul sporturilor de iarna.

Suportul Fabbri Ellisse este un accesoriu usor de folosit si cu ajutorul acestuia poti transporta in siguranta doua perechi de schiuri sau doua placi de snowboard. 

Cum se monteaza suportul de schi si snowboard Fabbri Ellisse Ski & Board?   

Suportul schi si snowboard Fabbri Ellisse Ski & Board are prindere magnetica integrata, iar acest lucru inseamna ca suportul se prinde direct pe plafonul autoturismului fara a fi nevoie de chei speciale pentru a duce la capat operatiunea de montaj. Suportul Ellisse poate fi plasat atat pe centrul plafonului, dar si pe extremitatile acestuia, in apropierea imbinarilor caroseriei masinii cu usile.

Magnetul puternic al suportului Ellisse Ski & Board va mentine pe pozitie fixa acest accesoriu auto pe tot parcursul calatoriei tale catre partie.  Pentru a demonta suportul de pe plafonul masinii introduceti degetele sub lacasurile specifice aflate in lateralul suportului Fabbri. Puteti urmari si tutorialul de montaj al suportului disponibil pe pagina de Youtube a Suportbicicleta.ro  

Dupa ce ati plasat suportul pe plafonul masinii asezati schiurile sau placile de snowboard pe lacasurile corespunzatoare. Apoi asigurati echipamentul cu chingile aflate in pachet.

Acest chingi trebuie montate pe structura suportului Fabbri. Pentru un montaj complet urmati instructiunile primite in pachet sau urmariti video-ul de prezentare de pe canalul de Youtube al Suportbicicleta.ro. 

Este foarte important de avut in vedere faptul ca suportul Fabbri este compatibil doar cu masinile ce au plafonul complet metalic. Fabbri Ellisse Ski & Board  nu este compatibil cu masini ce au:

- Plafon panoramic

- Plafon cu trapa

- Plafon cu denivelari sau striatii

De ce sa aleg acest suport de schi si snowboard?

Fabbri Ellisse este un suport de schiuri si snowboard foarte versatil care nu necesita multi pasi pentru a fi montat. Faptul ca are prindere magnetica il face sa fie un accesoriu auto usor de instalat. In plus suportul Ellisse te ajuta sa transporti cu tine doua perechi de schiuri sau doua placi de snowboard cu mare usurinta si in completa siguranta.  

Desi este un suport magnetic Fabbri Ellisse este conceput si dotat cu protectii din cauciuc si plastic special in asa fel incat sa nu zgarie plafonul autoturismului. Pe deasupra, Fabbri Ellisse este un suport sigur deoarece este testat, omologat si certificat conform TUV Test.

Contacteaza Suportbicicleta.ro pentru detalii si informatii 

Pentru informatii in plus despre suportul de schi si snowboard Fabbri Ellisse ne puteti contacta la numarul de telefon 0786 036 818. Totodata, puteti vizita showroom-ul Suportbicicleta.ro aflat in Bucuresti pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, zona Piata Alba Iulia.

Leave a comment