Meniu Blog

Suport schi Fabbri Ellisse pentru doua perechi de schiuri

75 Views 0 Liked

Te-ai pregatit de sezonul de iarna? Ti-ai facut planurile pentru aventurile pe partie cu schiurile? Daca raspunsul tau este ,,da” nu uita sa-ti planifici din timp calatoria, dar nu uita nici de un suport potrivit cu care sa-ti transporti schiurile pana la munte in completa siguranta. Te sfatuim sa nu apelezi la acele ,,artificii” prin care inghesui schiurile cu tine in masina. De ce? Dintr-un motiv foarte simplu si anume pericolul la care te expui. La orice mic impact sau franare mai brusca schiurile tale se pot transforma in adevarate pericole. Cea mai buna solutie pentru a-ti transporta schiurile in siguranta este alegerea unui suport de schiuri potrivit nevoilor tale.

In acest articol iti vom explica despre cat de util este sa alegi suportul de schiuri Fabbri Ellisse cu prindere magnetica. Cu ajutorul acestui suport produs de Fabbri poti transporta doua perechi de schiuri cu mare usurinta. Suportul Ellisse dispune de o serie de caracteristici tehnice care-ti vor fi foarte utile pentru a ajunge in siguranta cu echipamentul tau de schiat pe partie. 

Cum se monteaza suportul Fabbri Ellisse?

Suportul schi Fabbri Ellisse se monteaza foarte rapid si foarte usor. Deoarece suportul are prindere magnetica montajul acestuia pe masina cuprinde practic un singur pas. Suportul Fabbri Ellisse se pune direct pe plafonul masinii acesta atasandu-se cu partea magnetica direct pe plafon.

Dupa ce ai asezat suportul pe masina asigura-te ca l-ai calibrat in asa fel incat schiurile tale sa fie prinse intr-o pozitie corecta si naturala in asa fel incat sa nu le deteriorezi. Schiurile vor fi asezate in spatiile special destinate de pe suport.

Asigurarea acestora se face cu ajutorul chingilor din cauciuc care se prind pe suport. Cam acestea sunt toate operatiunile necesare pentru a monta atat suportul si pentru a plasa schiurile pe pozitie in suport.

Inainte de a alege sa folosesti acest tip de suport asigura-te ca masina ta este compatibila cu Fabbri Ellisse. Trebuie sa ai in vedere ca Ellisse nu este compatibil cu autoturisme care au:

- Plafon panoramic

- Plafon cu trapa retractabila sau fixa

- Plafon cu striatii sau denivelari de orice tip 

 Pentru a putea demonta suportul de pe masina va fi nevoie sa prinzi si sa ridici de lacasul din plastic aflat la marginea suportului.

De ce sa aleg suportul de schiuri Fabbri Ellisse?

Daca alegi sa folosesti Fabbri Ellisse pentru a-ti transporta schiurile la partie vei avea parte de un suport foarte versatil si foarte usor de folosit. Asa cum am specificat si mai sus montajul acestui suport se face foarte rapid deoarece are prindere magnetica, iar tu nu ai nevoie de alte chei speciale pentru a-l putea atasa de autoturism.

Fabbri Ellisse iti va proteja echipamentul de schiat pe tot parcursul transportului catre munte, iar in plus acesta prezinta protectii de cauciuc si plastic special gandite pentru a nu-ti deteriora sau zgaria plafonul masinii. In plus Fabbri Ellisse este gandit in asa fel incat sa nu-ti zgarie sau sa nu-ti deterioreze schiurile.

Contacteaza-ne pentru informatii in plus

Pentru ca sezonul de iarna se traduce intotdeauna si in sporturile tale de iarna preferate noi te putem ajuta cu sfaturi si consiliere cu privire la alegerea unui suport schi sau suport snowboard pootrivit pentru tine si nevoile tale. Ne poti suna la 0786 036 818 sau ne puteti vizita showroom-ul aflat in Bucuresti pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, in zona Piata Alba Iulia.

Leave a comment