Meniu Blog

Suport schi si snowboard Menabo Yelo 4 cu prindere pe bare transversale

106 Views 0 Liked

Calatoriile catre partie revin in actualitate odata cu revenirea sezonului de schiat sau snowboarding. Anul acesta te pregatesti din timp pentru aventurile la partie si-ti alegi un suport potrivit pentru echipamentul tau. Optarea pentru un suport potrivit este cea mai buna decizie atat pentru tine cat si pentru echipamentul tau de schiat. Nu te sfatuim sa transporti schiurile sa placile in masina alaturi de tine si ceilalti pasageri dintr-un simplu motiv: riscul de accidentare. La orice impact minor sau franare brusca acestea va pot rani. Tocmai de aceea sfatul nostru este alegerea si folosirea unui suport pe masura. 

In acest articol iti vom prezenta suportul de schiuri si snowboard Menabo Yelo 4 cu prindere pe barele transersale ale masinii. Cu acest suport vei putea transporta cu tine catre partie 4 perechii de schiuri sau doua placi de snowboard in completa siguranta. 

Cum se monteaza suportul de schiuri & snowboard Menabo Yelo 4?

Inainte de a alege sa folosesti suportul Yelo asigura-te ca masina ta este dotata cu barele transversale compatibile cu acest accesoriu auto. Mai exact, trebuie sa ai in vedere faptul ca Yelo 4 este compatibil doar cu mai multe tipuri de bare auto.

Prinderea suportului pe barele transversale se face atat cu prinderi de tip T de 20 de milimetri, dar si cu prinderi tip U prin exteriorul barelor auto. In ceea ce priveste prinderile de tip T acestea vor fi inserate pe canalul barelor transversale.

Dupa ce ai fixat prinderile suportului si te-ai asigurat ca acesta este plasat in pozitia corecta vei putea monta schiurile sau snowboard-urile in suport. Suportul se va inchide peste echipament, iar pentru a-l asigura vei folosi incuietoarea si cheile primite in pachet pentru a securiza suportul. 

Zona de incarcare a suportului Yelo este de 42 de centimetri. Asa ca asigura-te ca echipamentul tau se potriveste cu suportul Yelo 4.

De ce sa aleg acest suport de schi si snowboard?

Alegand sa folosesti suportul Menabo Yelo 4 vei avea parte de un accesoriu auto cu care vei putea transporta 4 perechi de schiuri sau doua placi de snowboard. Yelo 4 este un suport sigur si eficient avand sisteme antifurt integrate atat pentru suport in sine, dar si pentru echipamentul pe care-l transporti. Versatilitatea suportului se transpune si in celor doua tipuri de prinderi pe care le poti folosi pentru a monta suportul. 

Pe deasupra, la capitolul siguranta suportul Menabo este testat, certificate si omologat City Crash Test si TUV test. Totodata, montajul suportului nu necesita mult timp si nu vei avea nevoie de chei speciale pentru a-l monta. Practic la montaj vei folosi doar imbusul primit in pachetul produsului.

Contacteaza-ne pentru informatii sau detalii in plus

Daca ai nevoie de ajutor pentru a-ti alege un suport de schiuri sau un suport de snowboard noi te putem ajuta cu sfaturi si consiliere. Ne poti contacta la numarul de telefon 0786 036 818. Totodata, ne poti vizita showroom-ul aflat in Bucuresti pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, zona Piata Alba Iulia.

Leave a comment