Meniu Blog

Suport schi si snowboard Fabbri Taco cu prindere magnetica

105 Views 0 Liked

Ti-ai stabilit deja unde vei merge la schiat sau snowboarding anul acesta si esti gata de aventurile de pe partie. Cu toate acestea, te-ai gandit cum iti vei transporta echipamentul de schiat? In fiecare an impatimitii sporturilor de iarna isi fac planurile din timp pentru calatorii cat mai usoare. Tu cum iti vei transporta schiurile sau placile de snowboard anul acesta? Te sfatuim ca atunci cand te pregatesti de schiat sa iti alegi un suport schi sau snowboard potrivit nevoilor tale.

In acest articol iti vom prezenta suportul de schi si snowboard Fabbri Taco cu prindere magnetica pe plafonul masinii. Cu ajutorul acestui accesoriu auto vei putea transporta cu tine catre partie 3 perechi de schiuri sau doua placi de snowboard.

Te sfatuim sa folosesti un suport potrivit pentru echipamentul tau de schiat in dauna solutiei ,,la indemana” prin care vei inghesui schurile ori placile snowboard cu tine in masina. Acest lucru este foarte periculos deoarece orice impact sau franare brusca poate transforma echipamentul tau intr-un pericol pentru pasageri si pentru tine.

Cum se monteaza suportul Fabbri Taco?

Pasii de montaj pentru suportul Taco sunt foarte simpli. Deoarece acest suport este magnetic tot ce trebuie sa faci este sa-l plasezi pe plafonul masinii in pozitie corecta. Apoi dupa ce te-ai asigurat ca Fabbri Taco este asezat corect vei pune si echipamentul, respectiv schiurile sau placile de snowboard, in lacasurile speciale ale suportului. Echipamentul se asigura apoi inchizand suportul cu cheile primite in pachet. Suportul Taco este dotat cu protectii speciale din cauciuc si plastic care-ti vor proteja echipamentul pe tot parcursul transportului. 

In plus, Taco nu-ti va zgaria sau deteriora plafonul masinii deoarece este gandit in asa fel incat sa nu produca daune masinii sau echipamentului tau de schiat. Zona de incarcare a suportului Taco este de 34 de centimetri. Accesoriul Fabbri este dotat si cu sisteme antifurt, atat pentru suport cat si pentru echipamentul transportat. 

Avand suportul montat pe masina viteza maxima de rulare a masinii este de 130 de kilometri pe ora. Producatorul sugereaza sa nu depasiti aceasta viteza.

Cu toate acestea, inainte de a alege suportul Taco sa ai in vedere faptul ca acesta nu se potriveste si nu poate fi montat pe autoturisme care au:

- Plafon ce prezinta striatii sau denivelari

- Plafon complet parnoramic din sticla

- Plafon cu trapa restractabila 

 De ce sa aleg suportul schi si snowboard Fabbri Taco?

Daca vei alege sa folosesti acest suport pentru echipamentul tau vei avea parte de un accesoriu auto foarte usor de folosit, dar si foarte usor de montat. Prinderea magnetica a acestuia il face sa fie un suport schi si snowboard foarte versatil. Pe deasupra,

Taco este dotat cu sisteme antifurt care iti vor mentine echipamentul in siguranta pe toata durata transportului, chiar si atunci cand te decizi sa opresti pe drum pentru o scurta pauza. La capitolul siguranta suportul Fabbri Taco bifeaza foarte bine deorece este testat, omologat si certificate TUV Test si City Crash test.

Pe deasupra, cu ajutorul suportului Fabbri Taco poti transporta cu usurinta fie 3 perechi de schiuri, fie doua placi de snowboard in completa siguranta.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

In cazul in care ai nevoie de ajutor cu privire la alegerea unui suport schi si snowboard potrivit pentru tine ne poti contacta de luni pana vineri la numarul de telefon 0786 036 818. Totodata, ne poti vizita showroom-ul aflat in Bucuresti pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, zona Piata Alba Iulia.

Leave a comment