Meniu Blog

Suport schi Fabbri SKO cu prindere magnetica

107 Views 0 Liked

Iarna asta iti pregatesti schiurile pentru inca o serie de aventuri pe partie. Sporturile de iarna vor fi din nou in zona ta de interes, dar cum iti vei transporta echipamentul pana la partie? Pentru ca tu sa ajungi in siguranta la partie te sfatuim sa folosesti un suport schi potrivit nevoilor tale.

Te sfatuim sa nu apelezi la solutii ,,de compromis” in care vei inghesuii echipamentul tau in masina alaturi de pasageri. Acest lucru poate sa fie foarte periculos pentru ca la orice franare sau impact minor schiurile te pot rani pe tine si pe ceilalti pasageri. Asa ca, cea mai buna solutie este alegerea unui suport potrivit pentru echipamentul tau.

In acest articol iti vom prezenta suportul de schiuri Fabbri SKO cu prindere magnetica pe plafonul autoturismului. Cu ajutorul acestui suport vei putea sa transporti cu usurinta doua perechi de schiuri pana la partie.

Cum se monteaza suportul schi Fabbri SKO?

Avand prindere magnetica suportul SKO se ataseaza direct de plafonul autoturismului fara a fi nevoie de chei speciale pentru a-l monta. Important este sa aliniezi suportul pe plafonul masinii in asa fel incat schiurile sa fie mentinute intr-o pozitie corecta pe tot parcursul transportului.

Dupa ce ai plasat suportul SKO pe plafon vei aseza schiurile in lacasurile speciale ale acestuia. Schiurile se asigura in suport cu ajutorul bratelor speciale care se inchid la fiecare capat cu cheile primite in pachetul suportului.

Acestea sunt singurele operatiuni pe care trebuie sa le faci pentru a monta suportul pe masina si pentru a monta schiurile in suport. 

Cu toate acestea este important sa ai In vedere faptul ca suportul SKO nu este compatibil cu autovehicule care au:

- Plafon cu striatii sau denivelari

- Plafon cu trapa panoramica

- Plafon complet din sticla 

De ce as alege acest suport de schiuri? 

Un argument foarte bun pe care-l iei in considerare este faptul ca suportul SKO se monteaza rapid si usor. Practic nu ai nevoie de chei speciale pentru a-l pune pe autoturismul tau. Suportul SKO este fabricat din materiale rezistente si durabile, dar dispune si de protectii speciale in asa fel incat sa nu-ti zgarie ori sa-ti deterioreze plafonul masinii sau echipamentul. 

Pe deasupra, suportul Fabbri SKO dispune de sisteme antifurt atat pentru suport cat si pentru echipamentul pe care-l transporti. Asta inseamna ca nu vei sta cu grija schiurilor daca vei face un popas in drum spre partie.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Daca nu esti hotarat sau ai dubii cu privire la ce fel de suport schi sau snowboard sa-ti alegi noi te putem ajuta cu sfaturi si consliere. Ne pot vizita showroom-ul aflat in Bucuresti pe strada Traian Popovici numarul 77, sector 3, zona Piata Alba Iulia. Totodata, ne poti contacta la numarul 0786 036 818 si te putem ajuta si telefonic. 

Leave a comment