Meniu Blog

Cum montez un suport schi-snowboard cu prindere magnetica

1377 Views 0 Liked

Daca te intrebi de ce ti-ai cumpara un asemenea suport raspunsul e simplu: e util si necesar. Iti aduci aminte datile acelea cand inghesuiai echipamentul de schiat in masina?

Din lipsa de spatiu foarte multi prefera sa transporte schiuri sau placi de snowboard laolalta cu pasagerii, dar acest lucru este extrem de periculos. Orice impact sau mic accident poate duce la ranirea ta si a pasagerilor daca iti transporti echipamentul in acest fel. Tocmai de aceea, cel mai indicat este sa folosesti un suport special conceput pentru a-ti tine in siguranta schiurile sau placile de snowboard.

Cum imi aleg suportul de schi potrivit?

Pentru ca ai nevoie de ceva rapid si usor de montat o decizie inspirata de suport este cea in care optezi pentru un suport cu prindere magnetica.  De ce ti-ai luat un asemenea suport? Pentru ca e cel mai usor de folosit, instalat, dar si depozitat. Deoarece dimensiunile unui suport magnetic sunt destul de mici vei putea sa il depozitezi usor in orice moment.

Cum se monteaza un suport magnetic?

Montajul acestor tipuri de suporti e mai usor decat ti-ai putea imagina. Din moment ce acesti suporti nu necesita chei speciale pentru a fi instalati va imaginati ca operatiunea de montaj e o nimica toata. Fiecare suport cu prindere magnetica are un sistem de atasare si demontare a magnetului. 

Veti observa acest sistem cu usurinta deoarece are un mic levier de care trebuie sa trageti pentru a prinde sau desface suportul de plafonul masinii.

Aveti grija ca atunci cand montati suportul pe masina acesta sa fie pozitionat in asa fel incat sa puteti avea access la acesta cu usurinta. Deoarece sunt foarte versatili acestia pot fi pusi fie mai aproape de portiere fie chiar la mijlocul plafonului. 

Aveti insa mare grija in asa fel incat atunci cand montati suportul sa oferiti o suprafata suficienta de prindere pentru talpa magnetica a suportului. De aceasta aderenta dintre suport si plafon depinde siguranta in transportul echipamentului tau de schi.

De ce sa-ti iei suport schi magnetic?

Ai nevoie de argumente solide pana sa te decizi daca merita sa iti cumperi un asemenea suport. Intelegem asta si iti vom oferi cateva idei pentru care chiar vei vedea ca un asemenea accesoriu auto este alegerea potrivita. 

Un asemenea suport te va ajuta sa iti transporti mai usor si mai simplu schiurile sau placile de snowboard.

Un suport schi&snowboard este usor de montat, mentinut si depozitat. Asa ca, il vei putea stoca pe timpul verii in gara, debara sau in general in spatii mici. 

Un asemenea produs iti permite sa pleci la drum si cu alti prieteni de ai tai pasionati de sporturile de iarna. In general mai toate suporturile de acest tip pot transporta mai multe perechi de schiuri sau mai multe placi de snowboarding.

Daca nu esti inca decis cu ce fel de suport ti-ar fi potrivit te putem ajuta noi cu sfaturi sau consultanta. Vino in showroomul SuportBicicleta.ro aflat pe strada Traian Popovici numarul 77 Bucuresti, zona Piata Alba Iulia – Dristor – Depoul Dudesti. Iti putem oferi consiliere in asa fel incat iarna aceasta sa mergi catre partie gata echipat! 

Leave a comment