Meniu Blog

6 motive pentru care merita sa-ti cumperi cutie portbagaj

4060 Views 4 Liked

Orice posesor de autoturism stie ca oricat de mare ar fi portbagajul masinii sale exista situatii in care chiar bagajele pur si simplu sunt prea mult. Esti familiar cu situatia in care pleci la munte cu familia si trollerele nu incap in portbagaj? Suntem convinsi ca ti s-a intamplat sa iti faci planuil pentru plecare la mare, dar in ziua in care pleci constati ca ti-ar mai fi trebuit o masina pentru cele inca cateva bagaje. Sau poate ai fost in situatia in care concediul mult dorit se transforma, de la bun inceput, intr-o experienta nasoala pentru ca: ba nu e loc suficient in portbagaj, ba trollerele trebuie puse pe bancheta din spate si ii deranjeaza pe ceilalti din masina, ba pur si simplu spatiile de depozitare din masina ta nu sunt suficiente.


Cunoastem aceste situatii si tocmai de aceea ne-am pus in pielea ta. Asa ca, ne-am gandit sa-ti oferim o mana de ajutor cu sfaturi si motive pentru care un accesoriu auto iti poate salva situatia. Da, vorbim despre cutiile portbagaj, cat de utile si sigure sunt si cam cat de usor este sa-ti montezi un asemenea accesoriu pe autoturismul tau.

Totusi, de ce ti-ai cumpara un astfel de accesoriu si oar emerita? Ne-am gandit sa-ti spunem cateva motive pentru care cumpararea unei cutii portbagaj iti va face viata, calatoriile si transportul mult mai usoare.

Motivul 1 

Primul motiv este cat se poate se evident, nu? Vei putea sa transporti cu tine mai multe bagaje, in special pe cele care nu incap niciodata in portbagajul autoturismului. Dar stai fara griji! Acum cu noua ta cutie auto vei putea sa iei la drum si trollerele sau gentile in plus.

Motivul 2

Montajul te ingrijoreaza? Desi poate parea o operatiune destul de grea montaul unei cutii portbagaj pe barele transversale ale masinii se face destul de usor. Trebuie sa iei in calcul sistemul de prindere al cutiei si sa o pozitionezi corect. Orice cutie portbagaj vine la pachet cu instructiuni de montaj si ustensilele necesare instalarii. 

Motivul 3

Aspectul? Da, este un lucru pe care chiar trebuie sa-l iei in calcul. Ce-i drept daca iti alegi corect cutia plafon pentru masina ta aceasta ii va oferi un look mai fain si mai sportiv. Totodata, paleta coloristica a cutiilor este diversa. Poti avea o cutie auto gri, alba sau neagra incat sa se asorteze cu masina si modelul acesteia.

Motivul 4   

Utilitate anuala! Cum asa? Realitatea este ca vei putea folosi cutia de plafon in orice perioada a anului. Nu conteaza ca ploua sau ninge deoarece cutiile de acest tip sunt fabricate din materiale rezistente la intemperii, fiind construite dintr-un plastic special si rezistent.

Motivul 5

Folosinta multipla! Da, cutia portbagaj se poate monta pe mai multe tipuri de autovehicule atata timp cat aceasta este compatibila cu acel autoturism. Asa ca, daca familia ta detine doua masini vei putea folosi cutia atat pe masina ta, dar si pe cea a sotiei. 

Motivul 6

Ne intoarcem un pic la partea de montaj. Romanul s-a nascut mester, cam asa se spune, nu? Totusi, nu vei avea nevoie de cine stie ce indemanare pentru a urca o cutie pe barele transversale ale masinii tale. Cutiile de la Menabo vin la pachet cu imbusi sau chei speciale. Acestea le vei folosi pentru a strange prinderile sau sistemele de montaj ale cutiei auto. 

Acestea sunt motivele la care ne-am gandit sa ti le oferim. Daca vei avea nevoie de consiliere, informatii sau configurari pentru alegerea unei cutii auto potrivita pentru nevoile si autovehiculul tau. Pentru mai multe informatii sau explicatii ne puteti contacta sau ne puteti vizita showroom-ul din strada Traian Popovici numarul 77, Bucuresti. 

Leave a comment