Meniu Blog

Suportul magnetic pentru schiuri si snowboard

2092 Views 1 Liked

Cum ma pregatesc pentru sezonul de iarna?

Apropo de pregatire, te-ai gandit cum iti vei transporta anul acesta schiurile sau placile de snowboard catre partie? Exista tot felul de ,,solutii” pe care oamenii le practica. Poate cea mai des intalnita metoda pentru a-ti transporta gresit schiurile la partie este sa le pui direct in masina. Vezi tu, daca faci acest lucru te expui la un mare risc si in plus pierzi si spatiu in autvehicul cu care faci deplasarea.

Asa ca, care este cea mai buna solutie si cea mai sigura metoda pentru a-ti transporta snowboardul sau setul de skiuri catre munte? La intrebarea aceasta exista un singur raspuns correct: suportii de schi si snowboard.

 

Ce sunt suportii magnetici de ski si snowboard?

Acest tip de suport are un avantaj foarte mare. Mai exact, suportii magnetici de ski sau snowboard se instaleaza foarte usor si ofera siguranta in transportul echipamentului pentru sporturile de iarna. Practic, dupa ce ai achizitionat un astfel de suport trebuie doar sa-l instalezi pe autoturismul tau si esti gata de drum. Bineinteles, nu uita sa iti montezi schiurile sau placile de snowboard pe el.

 

Care sunt pasii montajului?

Asa cum spuneam si mai sus, pasii montajului sunt simpli si putini la numar. Dupa ce ti-ai cumparat un astfel de suport trebuie sa te decizi in ce portiune a plafonului auto vei monta suportul. Cu ajutorul magnetului foarte puternic integrat in suport nu este nevoie sa-ti faci griji ca acesta se va deplasa in timpul mersului.

Producatorul Menabo a perfectionat, pe parcursul anilor, felul in care structura suportului absoarbe din socurile drumului si in orice situatie acesta va ramane atasat de masina. Da, chiar si cu schiuri sau snowboarduri pe el suportul va ramane intr-un punct fix.

 

Cum imi aleg suportul potrivit?

In primul rand, inainte sa iti cumperi un suport magnetic trebuie sa cunosti cate perechi de schiuri sau placi de snowboard vei transporta. In functie de nevoile tale suportii magnetici pot transporta mai multe perechi ski sau placi de snowboard. Totodata, acesti suporti vin pe diferite specificatii tehnice si pot fi avea cu sisteme antifurt. La ce te va ajuta sistemul antifurt? Pai, daca ai facut un popas undeva sau poate nu vrei sa demontezi de fiecare data suportul de pe masina, ei bine, in aceste doua cazuri sistemele antifurt sunt de mare folosinta. Practic, suportul nu poate fi dezlipit de pe plafonul autoturismului fara a avea acces la inelele speciale de prindere ce sunt pozitionate in interiorul suportului.

 

Talpa suportului are un magnet special cu rol de prindere si este acoperit cu un strat special cauciucat, in asa fel incat, plafonul masinii sa nu fie zgariat. Suportul magnetic nu poate fi montat pe autovehiculele ce au plafon panoramic, trapa sau plafon metalic cu denivelari. In acelasi timp suportii magnetici au si cureluse pentru extrasiguranta care actioneaza in cazurile in care nu se respecta instructiunile si recomandarile de montaj ale producatorului Menabo.  

 

Practic, aceste cureluse reprezinta o masura preventiva pentru mentinerea suportului pe masina. Unii suporti de ski au canale speciale pentru transportul betelor de schi, un avantaj atunci cand vine vorba de economisirea spatiului in masina ta. 

 

<iframe width="636" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/AeaSv07kNfQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> 

 

Sfaturi, ajutor si configuratii

Pentru momentele in care nu esti decis daca sa alegi suportul X sau suportul Y noi suntem aici sa te ajutam. Echipa SuportBicicleta.ro iti este de folos atunci cand chiar nu ai idee ce produs din gama suportilor ski/snowboard sa alegi. Ne poti suna sau ne poti vizita pe strada Traian Popovici numarul 77 unde avem showroom-ul oficial.

Te putem ajuta cu sfaturi si consiliere privind alegerea suportului ski potrivit pentru nevoile tale. Totodata, poti testa diversi suporti snowboard/ski pana a ajunge sa iei decizia care te avantajeaza. Asa ca, e momentul sa incepi sa iti faci planuri pe partie si sa te echipezi corespunzator si din timp pentru sezonul de schiat.

Leave a comment