Meniu Blog
 • Suport schi si snowboard pe bare transversale. Cum se monteaza eficient?
  Suport schi si snowboard pe bare transversale. Cum se monteaza eficient?
  641 Views Liked

  Sporturile de iarna incep sa ne prinda din nou interesul in aceasta perioada a anului. Ce e de facut? Sa ne pregatim in mod temeinic pentru mersul la partie, dar si sa avem grija ca echipamentele noastre precum schiurile sau snowboardurile sa fie transportate corect. Cum vom transporta corect schiurile? Cum ne vom transporta placile de snowboard pana la partie? Folosind in mod corect un suport schi, respectiv un suport snowboard pe autoturismul cu care ne deplasam catre partie.

  Read More
 • Cum montez un suport schi sau snowboard pe bare transversale
  Cum montez un suport schi sau snowboard pe bare transversale
  1500 Views Liked

  Ti-ai rezervat deja cazarea, bagajele sunt facute si tu te gandesti acum cum iti vei transporta echipamentul de schiat la munte. Par niste etape naturale pentru orice pasionat al sporturilor de iarna, nu-i asa? Totusi, etapa asta de impachetat si transportat echipamentul de iarna este una foarte importanta, iar aspectul asta sigur il cunosti si tu daca frecventezi partiile iarna. Daca ai schiuri trebuie sa ai grija sa nu le deteriorezi pana la a le pune pe zapada, la fel si in cazul in care...

  Read More
 • Cum montez un suport schi-snowboard cu prindere magnetica
  Cum montez un suport schi-snowboard cu prindere magnetica
  1388 Views Liked

  Sezonul de iarna nu te prinde nepregatit anul acesta. De ce? Pentru ca iti vom explica in articolul acesta cat de usor este sa iti montezi un suport schi sau snowboard pe masina ta. Cu siguranta poti sta linistit acum deoarece iti vei transporta echipamentul in siguranta catre partie.

  Read More
 • Cum ne pregatim de sezonul de schiat si snowboarding
  Cum ne pregatim de sezonul de schiat si snowboarding
  864 Views Liked

  Fie ca esti pasionat de schiat sau te dai in vant dupa placa de snowboard iarna nu trebuie sa te ia niciodata prin surpindere atunci cand vrei sa faci miscare si sport pe zapada.

  Read More
 • Suportul ski si snowboard, acum esti pregatit pentru partie
  Suportul ski si snowboard, acum esti pregatit pentru partie
  1109 Views Liked

  In fiecare an sosirea sezonului rece se traduce in calatorii la munte si distractie alaturi de cei dragi. Fie ca alegi sa mergi pe partie pentru a schia, fie ca esti pasionat de snowboarding, pregatirea pentru sezonul rece este un must. Mai intai vei stabili destinatia si cazarea, iar dupa iti vei pregati echipamentul pentru schi sau snowboard.

  Read More