Blog navigation

Latest posts

 • Castile in-Ear, sport, miscare si relaxare
  Castile in-Ear, sport, miscare si relaxare
  49 Views Liked

  Fiecare dintre noi are o viata destul de activa. Ritmul in care se petrec lucrurile in ziua de astazi ne gaseste de cele mai multe ori in ipostaza in care sa nu avem timp sa mai facem toate lucrurile pe care ni le-am propus. Poate ca de multe ori ai regretat ca nu ai apucat sa alergi cele doua ture de parc propuse. Poate ca timpul pentru tine si corpul tau nu a mai avut loc in program deoarece aveai de vorbit la telefon pentru serviciu sau pur si simplu nu reuseai sa imbini programul incat sa...

  Read More
 • Scaunul auto pentru copii, siguranta pentru micutii tai
  Scaunul auto pentru copii, siguranta pentru micutii tai
  65 Views Liked

  Calatoriile in familie sunt acele momente de pret in care tu si cei dragi plecati intr-un concediu, intr-un city break sau doar in vizita la rude. Aceste momente trebuie gandite la cel mai mic detaliu, asta chiar daca la prima vedere orice calatorie nu ar trebuie sa iti puna probleme. Ce te faci insa atunci cand trebuie sa calatoresti si alaturi de cei mici?

  Read More
 • Suportul magnetic pentru schiuri si snowboard
  Suportul magnetic pentru schiuri si snowboard
  134 Views Liked

  De fiecare data cand vine iarna incep si pregatirile pentru sezonul de schiat. Ca orice impatimit al sporturilor de iarna trebuie sa te asiguri ca drumul catre partie este bine pregatit de dinainte. Ce inseamna asta? Inseamna ca trebuie sa iti pregatesti fiecare etapa de la banala plecare acasa si pana la sosirea la munte. O pregatire temeinica te va ajuta sa iti faci drumul mai usor si mai distractiv. Sa nu uitam, atunci cand mergi la schiat sau snowboarding principalul tel este distractia...

  Read More
 • Suportul ski si snowboard pe bare transversale
  Suportul ski si snowboard pe bare transversale
  130 Views Liked

  Asa-i ca ti-e dor sa ajungi din nou pe partie? Acum ca sezonul rece isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult, gandurile tale se duc la schiat si snowboarding. Senzatia sporturilor de iarna este un lucru unic, atat pentru practicantii profesionisti cat si pentru cei care fac sport de iarna pur si simplu de placere.

  Read More
 • Suportul ski si snowboard, acum esti pregatit pentru partie
  Suportul ski si snowboard, acum esti pregatit pentru partie
  187 Views Liked

  In fiecare an sosirea sezonului rece se traduce in calatorii la munte si distractie alaturi de cei dragi. Fie ca alegi sa mergi pe partie pentru a schia, fie ca esti pasionat de snowboarding, pregatirea pentru sezonul rece este un must. Mai intai vei stabili destinatia si cazarea, iar dupa iti vei pregati echipamentul pentru schi sau snowboard.

  Read More
 • Black Friday, reduceri pentru o echipare corespunzatoare
  Black Friday, reduceri pentru o echipare corespunzatoare
  364 Views Liked

  In fiecare zi iti aducem, prin gama noastra de produse, tot soiul de solutii si echipamente care te ajuta sa calatoresti in siguranta. SuportBicicleta isi dedica activitatea pentru a gasi si a propune cele mai potrivite echipamente pentru masina ta.

  Read More
 • Barele transversale si importanta lor
  Barele transversale si importanta lor
  157 Views Liked

  Orice sofer stie ca o masina bine dotata iti este un partener de drum excelent. Pentru orice calatorie pe care am planificat-o am luat in calcul ca automobilul cu care plecam la drum sa fie corect echipat. Am verificat presiunea rotilor, uleiul si am facut plinul rezervorului, sunt doar cateva dintre sarcinile pentru o pregatire corecta a unei calatorii.

  Read More
 • Cutia de plafon, un avantaj pentru tine
  Cutia de plafon, un avantaj pentru tine
  77 Views Liked

  Partea cu facutul bagajelor pentru o vacanta sau o calatorie ne cele mai mari batai de cap? Asa-i ca ai patit si tu sa treci prin situatia asta? Oricat de bine ti-ai impacheta sau aranja tot ceea ce trebuie sa aduci cu tine, intotdeauna spatial in portbagajul masinii va fi prea mic.

  Read More
 • Suport de bicicleta, o alegere perfecta!
  Suport de bicicleta, o alegere perfecta!
  103 Views Liked

  Cum stai cu sportul? Faci miscare? Sunt doua intrebari pe care le auzim din ce in ce mai des. Tu nu? Oamenii au inteles ca sportul si miscarea ne pot ajuta foarte mult pe termen lung pentru mentinerea unui organism sanatos. Sportul poate sa insemne mai multe lucruri, dar unii au ales sa practice ciclismul. Ma rog, ciclism la nivel de amatori, insa tot ciclism. Unii ii spun biciclit, noua ne place sa-l numim pedalat.

  Read More
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)