Suport bicicleta Thule ProRide 598 cu prindere pe bare transversale Maximize

Suport bicicleta Thule ProRide 598 cu prindere pe bare transversale

Suportul Thule ProRide inglobeaza calitatile unui accesoriu perfect pentru cei care sunt pasionati de ciclism. Ai de plecat la drum si vrei sa-ti aduci si bicla cu tine? Acum o poti face fara griji cu ajutorul Thule ProRide. Montaj se face pe barele transversale ale masinii intr-un mod rapid. 

Mai multe detalii

Thule ProRide 598

Noul suport de biciclete cu prindere pe barele transversale – Thule ProRide 598 - este cel mai sigur, cel mai rapid si cel mai comod de utilizat produs de acest gen.

Acesta este un up-grade al generatiei de succes anterioare, ProRide 591, vandut in milioane de exemplare in decursul celor 10 ani de prezenta pe piata internationala.

Gratie designului unic a bratului de strangere a cadrului, cat si a talpilor de sustinere a rotilor, suportul pozitioneaza automat bicicleta, in momentul in care o fixezi pe pozitie.

Securizarea bicicletei se face rapid, prin simpla rotire a unui maner, prevazut cu limitator de cuplu de strangere cu click, aceasta functie controland eficient forta de strangere a cadrului bicicletei.

Presiunea asupra cadrului, in zona de strangere, se distribuie uniform si pe o buna parte a circumferintei sale, datorita falcilor mari de fixare, prevazute cu tampoane moi din cauciuc. Aceasta functie, impreuna cu limitatorul cuplului de strangere, reduc la minim riscul deteriorarii cadrurilor sensibile, de genul celor din carbon.

Montarea bicicletei se face in conditii maxime de siguranta, fiind eliminat riscul de a cadea in lateral, gratie falcii inferioare de fixare, prevazuta cu extensie.

Stabilitatea rotilor este asigurata de talpile de sustinere cu design inteligent, echipate de cureluse de fixare cu eliberare rapida, dispuse diagonal, pentru o fixare ferma.

Suportul dispune de o interfata intuitiva pentru pozitionarea sa pe ambele parti ale masinii, fiind necesara o cheie imbus de 5 mm in scopul acestei operatiuni.

Poate transporta o bicicleta cu greutatea maxima de 20 kg, diametrul cadrului de pana la 100 mm si roti de maxim 30".

Thule ProRide 598 este destinat montarii pe canalul T al barelor transversale din aluminiu - Thule WingBar Edge, WingBar, AeroBar sau SlideBar – cu ajutorul adaptorilor T-track 20x20mm inclusi in pachet. Optional, prin intermediul adaptorilor Thule 8895, montarea se poate efectua si pe barele transversale rectangulare din otel.

Compatibil cu sistemul Thule One Key, care va permite sa folositi o singura cheie pentru mai multe produse Thule.

Respecta normele de siguranta City Crash.Informatii tehnice:

Sarcina maxima admisa:        1 bicicleta (20 kg/bicicleta)
Diametru cadru bicicleta: 100  mm
Greutate:  3 kg
Materiale de fabricatie:  Aluminiu
Sistem antifurt bicicleta: Da
Sistem antifurt suport:" Da, cu cheie
Certificari: Certificat ISO
 City Crash*Video prezentare generala Thule Proride 598


 • Tip prindere [9965]: Platforma
 • Sistem siguranta [9961]: Antifurt bicicleta|Antifurt suport
 • Greutate maxima suportata [7764]: 20 kg
 • Culoare [5401]: Argintiu/Negru
 • Material [6372]: Aluminiu
 • Numar biciclete [9285]: 1
 • Antifurt suport: Da
 • Antifurt bicicleta: Da
 • Diametru cadru: Toate
 • Tip montare [9952]: Pe bare transversale
 • Mod atasare [9960]: Cadru|Roata